Huis verkoopklaar maken

Wij maken je huis verkoopklaar

Je wil je huis verkopen en dan wil je er natuurlijk de beste prijs voor. De eerste indruk van je huis op een verkoopsite is doorslaggevend
voor een eventuele koper om ook echt te komen kijken. Je huis moet er dus tiptop uitzien voor de verkoopfoto’s.

Wij gaan systematisch door je huis met het oog van een potentiele koper. Wij geven tips over de inrichting, rommel opruimen en plekken die schoongemaakt moeten worden, vaak zie je deze dingen zelf niet meer. Met het verplaatsen of weghalen van meubels geeft een ruimte vaak een betere en ruimere indruk. Of het toevoegen van een paar opvallende accessoires of een plant creeer je een andere, neutralere sfeer.

Ook op het gebied van onderhoud zal een koper kritischer naar je huis kijken dan jij zelf doet. Gaten in de muur die er al jaren zitten, dat plintje dat je nog wel eens zou plaatsen, dat stukje behang dat loszit, afgebladderde kozijnen, beschimmelde voegen, losse wandtegels, rommelige voortuin … wij zien die details wel.

je huis verkoopklaar maken

Kopers willen bij het bekijken van een huis meteen hun eigen inrichting voor zich kunnen zien. Dat kan alleen als jouw huis er redelijk neutraal uitziet, dus voor de verkoop is het misschien nodig om die gezellige gele muur toch fris wit te verven.

Staat je huis al een tijd leeg? Met een klein budget kunnen wij je huis voorzien van wat meubels zodat kopers een betere indruk krijgen van de ruimtes. Vaak kunnen kopers geen voorstelling maken van afmetingen als kamers leeg zijn.

Wij kunnen je met al deze werkzaamheden helpen of adviseren, zodat je huis er geweldig en verkoopklaar uitziet voor de verkoop. Kleine opknapwerkzaamheden of interieur aanpassingen kunnen duizenden euro’s schelen in de verkoopprijs of verschil maken hoe snel je je huis verkoopt.
Met onze creatieve aanpak maken wij elk huis klaar voor de verkoop.